Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzumace hoveziho masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
(David ZAJAROŠ)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vif3d2// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Práce na příbuzné téma
Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
(David ZAJAROŠ)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//78l1yi// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
(Kristýna Najmanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující spotřebu vepřového masa
(Lucie Mitlenerová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//flhvjb// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zrání masa a jeho využití v gastronomii
(Dominik Nováček)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Obliba a konzumace masa zvěřiny
(Aneta Blažková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//injuic// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky
(Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e3q1m6// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma