Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konzumace rybiho masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Význam konzumace rybího masa v prevalenci skrytého hladu u dětí: komparace vybraných zemí Latinské Ameriky a Afriky
 (Jana Rajchmanová)

2022, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oigver// | Mezinárodní teritoriální studia / | Práce na příbuzné téma

Monitoring obsahu rtuti a methylrtuti v rybím mase a zhodnocení rizik spojených s konzumací tohoto masa
 (Lucie Křížová)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//164lfb// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Kontaminace rybího masa těžkými kovy
 (Matěj Blecha)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4h0c27// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Obliba a konzumace masa zvěřiny
 (Aneta Blažková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//injuic// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa
 (Zuzana ŽÁKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//meuefz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Význam masa v dietním stravování
 (Martina Ševčíková)

2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/f0bz5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
 (Jitka Lukášová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Akvakultra pstruha (Oncorhynchus mykiss) ve vztahu k vnímání spotřebitele
 (Markéta Nádeníková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1ewdaf// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma