Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzumace zeleneho cajeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzumace čaje v České republice
(Lenka Telecká)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/g9mua/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vnímání japonského zeleného čaje mezi zákazníky a vlivy působící na jeho spotřebu v Japonsku a Česku.
(Pavel Trnka)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86472 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné složky čaje
(Martina Krulíková)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Romana Votočková)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/yhnfu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Mikhail Dasaev)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/goiv5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(David Kaláb)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kc7h9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Markéta Kratochvílová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/lfjni/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Kvalita čaje
(Aneta Straková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9ev7w1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující preference konzumentů čaje
(Arseniy Moseychuk)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zbywq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma