Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

koprivka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
 (Daniela Malířová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Zastoupení a možnosti ovlivnění obsahu problematických složek v mléce přežvýkavců
 (Adéla Zelenková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zbblqf// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Potravinové alergeny a jejich zdravotní význam
 (Patricie Nguyenová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//632vr7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma