Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

koreni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
 (Taťána Dangová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat
 (Vojtěch Hunal)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ebfb45// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Koření rodu Capsicum
 (Adam Falešník)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nlg4qi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
 (Alena Hubáčková)

2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma

Nejvýznamnější druhy rostlin využívané jako zelené koření v České republice
 (Helena Počinková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1kjgdc// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
 (Andrea TOMISOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//9o5fck// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Bioaktivní látky v zeleném koření
 (Lucie ARNOŠTOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4iy8nf// | Specializace v pedagogice / Přu-Chu | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
 (Andrei Bandarenka)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití koření při výrobě šunkového nářezu
 (Alina Vershinina)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//8zvhvp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
 (Andrei Bandarenka)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)