Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

koreni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Kontaminace koření mykotoxinem ochratoxinem A v ČR
 (Veronika Frková)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM7008 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Použití koření v masné výrobě
 (Natálie Pelikánová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1pa2gq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi
 (Gabriela Fritschová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ueavrf// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium autenticity koření a kořenících přípravků
 (Václav Štursa)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5jf66m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
 (Klára Stehlíková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Účinnost extraktů z vybraných druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky svilušky chmelové (Tetranychus urticae)
 (David Ineman)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ar42v9// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
 (Andrei Bandarenka)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití koření při výrobě šunkového nářezu
 (Alina Vershinina)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//8zvhvp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)