Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
koreniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kontaminace koření mykotoxinem ochratoxinem A v ČR
(Veronika Frková)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM7008 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Použití koření v masné výrobě
(Natálie Pelikánová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1pa2gq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi
(Gabriela Fritschová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ueavrf// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium autenticity koření a kořenících přípravků
(Václav Štursa)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5jf66m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
(Klára Stehlíková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Účinnost extraktů z vybraných druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky svilušky chmelové (Tetranychus urticae)
(David Ineman)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ar42v9// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
(Andrei Bandarenka)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití koření při výrobě šunkového nářezu
(Alina Vershinina)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8zvhvp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma