Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
koreniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat
(Vojtěch Hunal)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ebfb45// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
(Alena Hubáčková)2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Nejvýznamnější druhy rostlin využívané jako zelené koření v České republice
(Helena Počinková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1kjgdc// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Iontová mobilita a hmotnostní spektrometrie v kontrole falšování koření
(Dominik HALMAN)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//3snjbx// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
(Andrea TOMISOVÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//9o5fck// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
(Klára Stehlíková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi
(Gabriela Fritschová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ueavrf// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Bioaktivní látky v zeleném koření
(Lucie ARNOŠTOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4iy8nf// | Specializace v pedagogice / Přu-Chu | Práce na příbuzné téma
Stanovení stopových prvků v koření metodami atomové spektrometrie
(Klára Stehlíková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o7tkbf// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma