Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
koreniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Koření z čeledi miříkovitých a jejich využití v potravinářském průmyslu
(Tereza Halodová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a9gdu1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Testování aditiva na bázi koření jako antikokcidika ve výkrmu brojlerových kuřat
(Vojtěch Hunal)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ebfb45// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Koření rodu Capsicum
(Adam Falešník)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nlg4qi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
(Taťána Dangová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
(Andrea TOMISOVÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//9o5fck// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Účinnost extraktů z některých druhů rostlin používaných jako koření na vybrané charakteristiky kyjatky travní (Metopolophium dirhodum)
(Daniil Simon)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mp1zfr// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
(Andrei Bandarenka)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Elektrochemické chování vybraných aromatických látek a jejich\nl{} voltametrické stanovení ve vzorcích koření
(Eliška Štumrová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i23k8a// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma