Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozi syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
(Tereza VECKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
(Kateřina Slintáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
(Hana Konečná)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
(Kristýna Chybová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost a složení kozích sýrů
(Dora Petříčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv primární suroviny na výslednou kvalitu sýrů
(Nikola Kourková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//12dgx8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
(Eliška SÝKOROVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qnxyyu// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
(Renáta Lovasová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma