Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kozi syry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
 (Tereza VECKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
 (Kristýna Chybová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost a složení kozích sýrů
 (Dora Petříčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv primární suroviny na výslednou kvalitu sýrů
 (Nikola Kourková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//12dgx8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
 (Eliška SÝKOROVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qnxyyu// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
 (Renáta Lovasová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)