Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozi mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti zpracování kozího mléka na mléčné výrobky
(Martin Novotný)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2il9bn// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji
(Tereza COUFALOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//huixvz// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Bezlaktózové mléčné výrobky
(Alice Andrlová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
(Kristýna Chybová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
(Nela Kumová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných bioaktivních látek na mikroorganismy kontaminující mléko a mléčné výrobky
(Lenka Dostálová)2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xg9qlm// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
(Štěpánka Zanášková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Klára Orestová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma