Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kozi syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
 (Kristýna Chybová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost a složení kozích sýrů
 (Dora Petříčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv primární suroviny na výslednou kvalitu sýrů
 (Nikola Kourková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//12dgx8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití kozího mléka v potravinářství
 (Markéta Houdková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi9hkx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
 (Eliška SÝKOROVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qnxyyu// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru
 (Bohdana JANŠTOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vug1hm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)