Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozi syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
(Tereza VECKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
(Renáta Lovasová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
(Kateřina Slintáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
(Kristýna Chybová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Klára Orestová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma