Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kozi syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
 (Tereza VECKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
 (Renáta Lovasová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
 (Kateřina Slintáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
 (Kristýna Chybová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Klára Orestová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)