Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kozi vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji
 (Tereza COUFALOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//huixvz// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
 (Kristýna Chybová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
 (Štěpánka Zanášková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Klára Orestová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán - založení kozí farmy
 (Martina Bednářová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/45240 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití kozího mléka v potravinářství
 (Markéta Houdková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi9hkx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Dominika Ziková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
 (Kateřina Kynčlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)