Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kozi vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Hodnocení kvality mléčných výrobků vyrobených z kozího mléka
 (Renáta Lovasová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tfu6pl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv plemene a skladování na kvalitu kozího mléka
 (Barbora Hončíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//727lub// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Detekce falšování výrobků z ovčího nebo kozího mléka přídavkem mléka kravského
 (Martina Zemanová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//upmeui// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice
 (Klára TESAŘOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3zqh4h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Kateřina Kynčlová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r8e9b7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Analogy mléčných výrobků a jejich význam ve výživě člověka
 (Kateřina Klofáčová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//psj361// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi kvalitativními parametry kozího mléka, jeho technologickými vlastnostmi a kvalitou finálního produktu.
 (Jana Kalová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2fs48r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Bezlaktózové mléčné výrobky
 (Alice Andrlová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Význam mléka a mléčných výrobků v lidské výživě
 (Eliška Špačková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ozirp6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
 (Nela Kumová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)