Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozi vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trh s ovčími a kozími mléčnými výrobky v Jihočeském kraji
(Tereza COUFALOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//huixvz// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
(Kristýna Chybová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
(Štěpánka Zanášková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Klára Orestová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán - založení kozí farmy
(Martina Bednářová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/45240 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití kozího mléka v potravinářství
(Markéta Houdková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi9hkx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
(Kateřina Kynčlová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma