Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kremy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
 (Jaroslav Samek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Formulování a ověřování účinnosti anti-aging krémů
 (Adriana Páterová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//adh9d0// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Odolnost povrchové úpravy nábytkových dílců vůči opakovanému působení zvolených studených kapalin a tělových krémů
 (Tomáš Lederer)

2023, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j721x1// | Nábytkové inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Příprava stabilních přírodních BB krémů a zkoumání jejich vlastností
 (Milada Marčanová)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//w0in1v// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Stanovení kanabinoidního profilu v kosmetických přípravcích na bázi krémů metodou HPLC-MS
 (Dominik Friml)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//myhlug// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba smetanových krémů typu mascarpone
 (Eva Janošíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inovace v technologii výroby mražených krémů
 (Sabina Malá)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených krémů
 (Aneta Kašparová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)