Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kremy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Bioaktivní látky pro pleťové krémy: Stanovení stability pleťového krému s obsahem kozího mléka
 (Tereza Dostálová)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//20gjsi// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
 (Nela Vybíhalová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
 (Barbora Melicharová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kosmetické krémy a lidský pach
 (Andrea Šplíchalová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8wzv6u// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Příprava kosmetických krémů
 (Romana Plachá)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/avq4o/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
 (Barbora Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
 (Marcela Tomanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologické parametry výroby mražených krémů
 (Lucie Hartmanová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
 (Marie Moudrá)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p4rceg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)