Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kremyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
(Jaroslav Samek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Formulování a ověřování účinnosti anti-aging krémů
(Adriana Páterová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//adh9d0// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Příprava stabilních přírodních BB krémů a zkoumání jejich vlastností
(Milada Marčanová)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//w0in1v// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Odolnost povrchové úpravy nábytkových dílců vůči opakovanému působení zvolených studených kapalin a tělových krémů
(Tomáš Lederer)2023, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j721x1// | Nábytkové inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Odolnost povrchové úpravy nábytkových dílců vůči opakovanému působení zvolených studených kapalin a tělových krémů
(Tomáš Lederer)2023, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j721x1// | Nábytkové inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
(Eva Janošíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inovace v technologii výroby mražených krémů
(Sabina Malá)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
(Aneta Kašparová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených krémů
(Aneta Kašparová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma