Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kriticke a kontrolni bodyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
(Martina Táborská)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
(Pavla JÍLKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny pokryvu a orografie povodí 4. řádu ve vztahu k výstavbě dálnice hodnocené ze satelitních dat Sentinel-2 a leteckých LiDAR dat
(Petr ŽŮČEK)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ltj4ue// | Zemědělská specializace / Pozemkové úpravy a převody nemovitostí | Práce na příbuzné téma
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
(Věra Šmídová)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
(Lucie OŠMEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
(Markéta KOTRCOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Optimalizace objemu a polohy přetokových jamek s ohledem na snižování podílu zachycení plynů v objemu vysokotlakých odlitků
(Vojtěch Pater)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/l6xnv/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
(Marek Mazal)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m3vsff// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.
(Tomáš ZATLOUKAL)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4xc5b1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma