Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kriticke a kontrolni body

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
 (Pavla JÍLKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny pokryvu a orografie povodí 4. řádu ve vztahu k výstavbě dálnice hodnocené ze satelitních dat Sentinel-2 a leteckých LiDAR dat
 (Petr ŽŮČEK)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ltj4ue// | Zemědělská specializace / Pozemkové úpravy a převody nemovitostí | Práce na příbuzné téma

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
 (Lucie OŠMEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.
 (Tomáš ZATLOUKAL)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4xc5b1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
 (Markéta KOTRCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
 (Marek Mazal)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m3vsff// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma