Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kukuricny skrobKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
(Alena Jedounková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv fyzikálních a chemických parametrů na funkčnost nativních škrobů
(Nikola Kamenská)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yh4e72// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Syntéza a charakterizace hydrogelu na bázi roubovaného kopolymeru škrobu, kyseliny akrylové a akrylamidu
(Jan Hroch)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//akaary// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti získávaní škrobu a jeho využití
(Lucie Kaličiaková)2009, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/74669 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma
Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
(Lucie CHRVALOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//23apev// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy zpracování škrobu
(Dagmar VÁLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage
(Kristýna Hromádková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qwuuso// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
(Petra Smiešková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2s6ykh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Solvation of Starch by Ionic Liquid
(Monika KNOTKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hb1l5// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma