Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kukuricny skrob

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
 (Alena Jedounková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrahul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv fyzikálních a chemických parametrů na funkčnost nativních škrobů
 (Nikola Kamenská)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yh4e72// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Syntéza a charakterizace hydrogelu na bázi roubovaného kopolymeru škrobu, kyseliny akrylové a akrylamidu
 (Jan Hroch)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//akaary// | Chemie a technologie materiálů / Anorganická technologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti získávaní škrobu a jeho využití
 (Lucie Kaličiaková)

2009, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/74669 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma

Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
 (Lucie CHRVALOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//23apev// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nové trendy zpracování škrobu
 (Dagmar VÁLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nnz30z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Produkční účinnost kukuřičné siláže sklízené technologií shredlage
 (Kristýna Hromádková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qwuuso// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
 (Petra Smiešková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2s6ykh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Solvation of Starch by Ionic Liquid
 (Monika KNOTKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hb1l5// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma