Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kulinarni priprava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
 (Markéta Vaštová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cce86/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
 (Kristýna Štohandlová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Termorezistentní mikroskopické houby v bylinách pro přípravu " čaje "
 (Petr Michálek)

2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/do5si/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
 (Jan KOUBA)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wogr8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
 (Jiří MELICHAR)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//efpsuv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Význam pochutin ve výživě a kulinárních úpravách potravin
 (Dana Žížalová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9d6sue// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Gastronomická úprava hlemýždího masa
 (Veronika ŠVEHLOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jjxdff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
 (Jana PROCHÁZKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9elz45// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mažnosti stanovení antinutričních látek luštěnin
 (Táňa ŠPETLOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ukylub// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)