Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kulinarni upravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kulinární úprava luštěnin
(Natálie Pečenková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wu7srh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinární úpravy na obsah purinů v jedlém hmyzu
(Kateřina Kletečková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gbirfi// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení a změny vybraných druhů pěstovaných hub v průběhu úchovy a kulinární úpravy
(Marek Zbořil)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wl6h8n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
(Šárka Kuchyňková)2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma
Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
(Klára Podlipná)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Význam pochutin ve výživě a kulinárních úpravách potravin
(Dana Žížalová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9d6sue// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita tuků za podmínek kulinárních úprav
(Karin Kletečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//k5spuu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor
(Jan Smrčka)2009, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wy8jj4// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
(Eva Hanzalová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
(Jan KOUBA)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wogr8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma