Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kulinarni uprava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Kulinární úprava luštěnin
 (Natálie Pečenková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wu7srh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinární úpravy na obsah purinů v jedlém hmyzu
 (Kateřina Kletečková)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gbirfi// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení a změny vybraných druhů pěstovaných hub v průběhu úchovy a kulinární úpravy
 (Marek Zbořil)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wl6h8n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
 (Klára Podlipná)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Oxidační stabilita tuků za podmínek kulinárních úprav
 (Karin Kletečková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//k5spuu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Význam pochutin ve výživě a kulinárních úpravách potravin
 (Dana Žížalová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9d6sue// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor
 (Jan Smrčka)

2009, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wy8jj4// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
 (Eva Hanzalová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
 (Jan KOUBA)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wogr8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)