Theses on the same topic (having an identical keyword):
kulinarske upravyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
(Rebeka Vörösová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kqi731// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Eva Matulíková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//xo4kfn// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Sledování nutričního profilu jedlých tuků a olejů po kulinářských úpravách
(Markéta Chadimová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//1vzo5i// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb
(Monika Strašáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s43nrt// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
(Karolína Nováková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Zjištění obsahu vitamínu C ve vybraném rostlinném materiálu, porovnání vlivů různých úprav na jeho obsah
(Lucie Kotlandová)2024, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//m85nbc// | Přírodopis se zaměřením na vzdělávání / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání se sdruženým studiem programu Zeměpis se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic
Stabilita vitamínu C při různých kulinárních úpravách
(Eliška Kachlíková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//gapm12// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Technologické a kulinárne vlastnosti hovädzieho mäsa
(Katarína Straková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dqi0gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
(Marek Zbořil)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic