Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kulinarske upravy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
 (Rebeka Vörösová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kqi731// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Eva Matulíková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//xo4kfn// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Sledování nutričního profilu jedlých tuků a olejů po kulinářských úpravách
 (Markéta Chadimová)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//1vzo5i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb
 (Monika Strašáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s43nrt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
 (Karolína Nováková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Zjištění obsahu vitamínu C ve vybraném rostlinném materiálu, porovnání vlivů různých úprav na jeho obsah
 (Lucie Kotlandová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//m85nbc// | Přírodopis se zaměřením na vzdělávání / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání se sdruženým studiem programu Zeměpis se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Stabilita vitamínu C při různých kulinárních úpravách
 (Eliška Kachlíková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//gapm12// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické a kulinárne vlastnosti hovädzieho mäsa
 (Katarína Straková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dqi0gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
 (Marek Zbořil)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma