Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kulinarstviKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství
(Nikola Bajková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/o6i9g/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Vývoj českého kulinářství
(Kateřina Limbergová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Domácí vaření piva jako současný fenomén (K problematice sepětí volnočasových aktivit se specifickými projevy kulinářství v České republice)
(Tomáš Dostal)2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/emp56/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma
Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
(Klaudie Adamíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h5bf1q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
(Natálie PŘIBYLOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yvhqi1// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Vybrané komponenty esenciálních olejů jako aktivátory aryluhlovodíkového receptoru
(Adéla BURIANOVÁ)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//bplbkx// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
(Barbora Lukášová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Migration of spices and their integration in national gastronomy
(Nikita Fomin)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
(Miloslav PECH)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahových látek u vybraných odrůd rodu Tagetes
(Eliška Žižková)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4qpclh// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma