Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

kulinarstvi

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství
 (Nikola Bajková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/o6i9g/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic

Vývoj českého kulinářství
 (Kateřina Limbergová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
 (Klaudie Adamíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h5bf1q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
 (Natálie PŘIBYLOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yvhqi1// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Theses on a related topic

Vybrané komponenty esenciálních olejů jako aktivátory aryluhlovodíkového receptoru
 (Adéla BURIANOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//bplbkx// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Theses on a related topic

Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
 (Barbora Lukášová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Theses on a related topic

Migration of spices and their integration in national gastronomy
 (Nikita Fomin)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Kolonialismus, následná multikulturalizace Británie a její vliv na britskou kuchyni
 (Tomáš HABEL)

2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//wfcglw// | Specializace v pedagogice / Anglický jazyk a literatura (jednooborové) | Theses on a related topic

Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)