Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kumysKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Characteristics of Basic Food Names in Kazakh, Turkish, Russian and Czech
(Alikhan Ramazanov)2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nowhh/ | Filologie / Obecná jazykověda | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iyffxj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska
(Mojmír ŠTANCL)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wr6lnw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma