Theses on the same topic (having an identical keyword):

kumys

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

The Characteristics of Basic Food Names in Kazakh, Turkish, Russian and Czech
 (Alikhan Ramazanov)

2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nowhh/ | Filologie / Obecná jazykověda | Theses on a related topic

Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
 (Jitka ŠINDLEROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iyffxj// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska
 (Mojmír ŠTANCL)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wr6lnw// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic