Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

kureci maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso
 (Kateřina Chlandová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/fwwzj/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující kvalitu masa perliček
 (Kateřina Romanská)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kons7s// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat
 (Kateřina Koutská)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2bjjp8// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic

Produkce kuřecího masa v systému ekologického zemědělství
 (Dominik Polák)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//p8fmxy// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Theses on a related topic

Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
 (Jakub Formánek)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
 (Jakub Dvořák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kiwgs7// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic

Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
 (Adéla Zelenková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Možnost prodloužení úchovy čerstvého kuřecího masa pomocí silic enkapsulovaných do jílových nanočástic
 (Zuzana Vojtíšková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4idlb8// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
 (Barbora HOSNEDLOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lged0k// | Zootechnika / | Theses on a related topic

Kvalita masa pomalu a rychle rostoucích kuřat v závislosti na technice krmení
 (Zdeněk Balšánek)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pw4ies// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)