Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kureci zelatina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Kováčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
 (Adéla Havelková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fi9qvs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin.
 (Marcela Gottfriedová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mfny66// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma

Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
 (Adéla Havelková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a04v5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
 (Jakub Dvořák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kiwgs7// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma

Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.
 (Kristýna Polášková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jx7x72// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma

The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
 (Orsolya Bystricky-Berezvai)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w0h0zt// | Polymer Engineering / - | Práce na příbuzné téma