Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kureci zelatinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Kováčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
(Adéla Havelková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fi9qvs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin.
(Marcela Gottfriedová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mfny66// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma
Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
(Adéla Havelková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a04v5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
(Jakub Dvořák)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kiwgs7// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Práce na příbuzné téma
Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.
(Kristýna Polášková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jx7x72// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
(Orsolya Bystricky-Berezvai)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w0h0zt// | Polymer Engineering / - | Práce na příbuzné téma