Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kurkumaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
(Kristýna NAVRÁTILOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gn3onw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Biologické účinky rostliny kurkumovník dlouhý (Curcuma longa)
(Tereza Svěchotová)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sd6wr/ | Chemie / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Biologické účinky silic, kurkuminoidů a dalších složek v rostlinách z čeledi zázvorovité
(Martina Kromsiánová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j8lrb/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Studium a příprava vícenásobných emulzí
(Kristýna Opustilová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4k4s3k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma