Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvalita a slozeni mlecnych vyrobku.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku
 (Simona KŮROVÁ)

2024, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//40bmyi// | Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání (maior) + Tělesná výchova se zaměřením na vzdělávání (minor) | Práce na příbuzné téma

Kvalita mléčných potravin a její vliv na zdraví dětí
 (Kateřina TOMISOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//shs4an// | Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
 (Romana Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv plemenné příslušnosti na utváření a kvalitu jatečných těl u mléčného a masného plemene skotu
 (Jiří Šmolík)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5wawkm// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
 (Lenka KÁBELOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
 (David PÍCHA)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Mýty týkající se nutriční kvality mléka a mléčných výrobků
 (Martina Procházková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cze8vo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
 (Michaela Horáková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nhmiv9// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Srovnání kvality syrovátky kozího a kravského mléka a možnosti jejího využití
 (Kateřina Tomanová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4whg6s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)