Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvalita bezlepkoveho peciva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
 (Veronika Přepechalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
 (Monika Augustová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2yzjeu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Radka OSINKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Adéla HANUŠOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l3jrdm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Helena ZIMMELOVÁ)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6chwll// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Tomáš MARKO)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//mzxeo2// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
 (Eliška Musilová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)