Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvalita bezlepkoveho pecivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
(Petra DVOŘÁKOVÁ)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
(Monika Augustová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2yzjeu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Radka OSINKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Adéla HANUŠOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l3jrdm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Helena ZIMMELOVÁ)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6chwll// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Tomáš MARKO)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mzxeo2// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
(Eliška Musilová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma