Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvalita cukrarskych vyrobkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
(Petra Hegerová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
(Linda Faicová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/httqk/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma