Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvalita mouky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
 (Jiří Fučík)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
 (Veronika Zigmundová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
 (Věra CHALUPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
 (Karolina Jiříčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti užití metody stanovení retenční kapacity mouky (SRC)
 (Veronika Johnová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i906ju// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
 (Romana Šebestíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
 (Adéla ČOŽÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//678hem// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
 (Veronika Sejbalová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
 (Alena HEJDOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vwsufn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
 (Zuzana JANÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)