Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvalita moukyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
(Jiří Fučík)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
(Karolina Jiříčková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti užití metody stanovení retenční kapacity mouky (SRC)
(Veronika Johnová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i906ju// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
(Romana Šebestíková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
(Adéla ČOŽÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//678hem// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
(Veronika Sejbalová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
(Alena HEJDOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vwsufn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
(Zuzana JANÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma