Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvalita olejeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita jedlých olejů obohacených extrakty aromatických rostlin
(Irena MACHÁČKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9btni9// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku oleje na kvalitu tuku u prasat
(Štěpán Zajíček)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c77fly// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita raw tyčinek
(Jakub Rydval)2024, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4sjydp// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
(Radim Permedla)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sw36tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality konopného oleje
(Marie Procházková)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eo6zwv// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality konopného oleje
(Petra Rezková)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgclgq// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv extrakčních metod na kvalitu olejů získaných z vybraných rostlin čeledi Onagraceae, Boraginaceae, Linaceae and Pedaliaceae
(David Šinglár)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vv8nzg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality a bezpečnosti palmového oleje
(Eva Hromádková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wup5h3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu sýrových analogů
(Martin Buldra)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//nqsp90// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
(Dominika Coufalová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma