Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvalita peciva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
 (Veronika Přepechalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky
 (Veronika Kouřilová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h5abuu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
 (Radka Svobodová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hne0nb// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin
 (Joanna Kowala)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6zjsrs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita běžného pečiva
 (Pavlína Dlouhá)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//764n51// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské vnímání kvality pečiva na Klatovsku
 (Andrea Urbánková)

2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pkytku// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
 (Lucie Ďoubalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva
 (Tereza Tomaničková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wefvn7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)