Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvalita pecivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky
(Veronika Kouřilová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h5abuu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
(Kristýna Stávková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
(Radka Svobodová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hne0nb// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin
(Joanna Kowala)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6zjsrs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita běžného pečiva
(Pavlína Dlouhá)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//764n51// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské vnímání kvality pečiva na Klatovsku
(Andrea Urbánková)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pkytku// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
(Lucie Ďoubalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva
(Tereza Tomaničková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wefvn7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma