Theses on the same topic (having an identical keyword):
kvasKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
(Vít Melichar)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12987/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Vplyv prídavku sacharózy do kvasu na senzorickú kvalitu destilátov
(Jozef Borko)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7fmfgz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Mezipodnikové srovnání podniků v oboru stavebnictví na základě výročních zpráv
(Lukáš Kvasil)2013, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ns2s4/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic
Finanční analýza vybrané společnosti, provedená na základě externích informací
(Lukáš Kvasil)2011, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/kf30z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic
Vliv způsobu vedení ovocných kvasů na kvalitu destilátů
(Lucie Maňáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fpwzq5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Využití celozrnných mouk k přípravě kvasů a jejich zhodnocení
(Daniel Koval)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jxixrx// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
(Martina Veselá)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Antifungální aktivita mikroorganismů chlebových kvasů
(Tereza Nováková)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//92t5co// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic