Theses on the same topic (having an identical keyword):

kvas

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 28 theses)
Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
 (Vít Melichar)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12987/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Vplyv prídavku sacharózy do kvasu na senzorickú kvalitu destilátov
 (Jozef Borko)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7fmfgz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic

Mezipodnikové srovnání podniků v oboru stavebnictví na základě výročních zpráv
 (Lukáš Kvasil)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/ns2s4/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic

Finanční analýza vybrané společnosti, provedená na základě externích informací
 (Lukáš Kvasil)

2011, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/kf30z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic

Vliv způsobu vedení ovocných kvasů na kvalitu destilátů
 (Lucie Maňáková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fpwzq5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Využití celozrnných mouk k přípravě kvasů a jejich zhodnocení
 (Daniel Koval)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jxixrx// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
 (Martina Veselá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Antifungální aktivita mikroorganismů chlebových kvasů
 (Tereza Nováková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//92t5co// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 28 theses)