Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvaseni pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
(Tamara Dolníčková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ekonomika výroby piva použitím přímého a nepřímého ohřevu varny
(Miloš Láznička)2023, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wic9u6// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma
Porovnání ekonomiky technologie vaření svrchně kvašeného piva nanopivovarem Braumeister s přímým ohřevem topnou spirálou a nanopivovarem BrauEule s nepřímým ohřevem párou
(Miloš Láznička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8gxgf// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby piva v minipivovaru
(Ales Paik)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//fio2i4// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn piva plzeňského typu
(Petra KLIMEŠOVÁ)2023, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//87icu5// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky
(Bára Šenkárčinová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ex0ku1// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Bylinné nápoje na bázi piva
(Ondřej Silly)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mseokb// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Možnosti použití přírodních extraktů při výrobě piva
(Žaneta Poštulková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gs87q5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Spontánně kvašená piva
(Karolina Chroustovska)2018, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//5ccz3p// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma