Theses on the same topic (having an identical keyword):
kvasenyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kvašený nápoj kombucha a jeho účinky na lidské zdraví
(Michaela Javůrková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//pqj1ax// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
(Vlastimil Ducký)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Theses on a related topic
Asijská rýžová vína a jiné kvašené nápoje.
(Zhanna Gordiyenko)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//e4uxdj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
(Eva Vontrobová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
(Jana Konečná)2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení
(Filip Zavadil)2012, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k7rv7o// | Obchod a podnikání s technikou / | Theses on a related topic
Digitálně-etnografická analýza současných postupů ve výrobě kvašených nápojů v Číně, Japonsku a Koreji
(Tereza RUSKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ozifdu// | Filologie / Čínská filologie | Theses on a related topic
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
(Polina Gorodkova)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic