Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvasenyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
(Polina Gorodkova)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně rostlin
(Anna Pichugina)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h8barg// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Návrh ekonomického fungování minipivovaru specializujícího se na spontánní kvašení
(Tereza Šeligová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9m0o53// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
(Vojtěch Růžička)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání ekonomiky technologie vaření svrchně kvašeného piva nanopivovarem Braumeister s přímým ohřevem topnou spirálou a nanopivovarem BrauEule s nepřímým ohřevem párou
(Miloš Láznička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8gxgf// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra spontánně kvašených piv
(Agáta Horáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rezistence vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení k antibiotikům
(Žaneta Hlochová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0baigm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Extrakce a separace selenoproteinů z bakterií mléčného kvašení
(Petr Rudolf)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vhl8xy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
(Elizaveta Ushakova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma