Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvaseny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
 (Lenka Rybová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
 (Anastázie Paclová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
 (Polina Gorodkova)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Návrh ekonomického fungování minipivovaru specializujícího se na spontánní kvašení
 (Tereza Šeligová)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9m0o53// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
 (Vojtěch Růžička)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání ekonomiky technologie vaření svrchně kvašeného piva nanopivovarem Braumeister s přímým ohřevem topnou spirálou a nanopivovarem BrauEule s nepřímým ohřevem párou
 (Miloš Láznička)

2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t8gxgf// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra spontánně kvašených piv
 (Agáta Horáková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
 (Jan Pištěk)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8zf5nc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv bakterií mléčného kvašení na růst podmíněně patogenních mikroorganismů
 (Michal Lupták)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jwrv1s// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Mykotoxiny v kvašených nápojích
 (Jan Martiník)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//l43dkf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)