Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvasenyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
(Lenka Rybová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
(Polina Gorodkova)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Návrh ekonomického fungování minipivovaru specializujícího se na spontánní kvašení
(Tereza Šeligová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9m0o53// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
(Vojtěch Růžička)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání ekonomiky technologie vaření svrchně kvašeného piva nanopivovarem Braumeister s přímým ohřevem topnou spirálou a nanopivovarem BrauEule s nepřímým ohřevem párou
(Miloš Láznička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8gxgf// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra spontánně kvašených piv
(Agáta Horáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7vejeh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
(Jan Pištěk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8zf5nc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv bakterií mléčného kvašení na růst podmíněně patogenních mikroorganismů
(Michal Lupták)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jwrv1s// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Mykotoxiny v kvašených nápojích
(Jan Martiník)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l43dkf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma