Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvasinky a plisneKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvasinky jako součást mikrobioty osidlující potravinové suroviny a potraviny
(Kateřina Ferbyová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k66l5c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
(Jana Vítová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
(Monika Šrubařová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
(Ludmila Košarišťanová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cki47b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza bakteriomu a mykobiomu z lokalit dýchacích cest a krve pacientů s inhalačním traumatem
(Terezie Slámová)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/egdo5/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
(Kamila Otipková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty a doby skladování na mikrobiologickou kvalitu balené salátové zeleniny
(Veronika Krejčová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//idueww// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností
(Aneta DROZDOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fxc3kz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Efekt kvasinek na růst plísní a produkci mykotoxinů
(Kateřina Vlková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e2arn9// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma