Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvasinky a plisne

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Kvasinky jako součást mikrobioty osidlující potravinové suroviny a potraviny
 (Kateřina Ferbyová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k66l5c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
 (Jana Vítová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
 (Monika Šrubařová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
 (Ludmila Košarišťanová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cki47b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza bakteriomu a mykobiomu z lokalit dýchacích cest a krve pacientů s inhalačním traumatem
 (Terezie Slámová)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/egdo5/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
 (Kamila Otipková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty a doby skladování na mikrobiologickou kvalitu balené salátové zeleniny
 (Veronika Krejčová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//idueww// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností
 (Aneta DROZDOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fxc3kz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Efekt kvasinek na růst plísní a produkci mykotoxinů
 (Kateřina Vlková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e2arn9// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)