Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kysane mlecne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Stanovení probiotické aktivity kysaných mléčných výrobků
 (Petr Illa)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/srhj3/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Selektivní stanovení bifidobakterií v potravních doplňcích a mléčných kysaných výrobcích
 (Tereza Jehličková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ct62sn// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
 (Lucie Červenková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
 (Veronika Parkanová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Identifikace baktérií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Nela Jurečková)

2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zkcdm2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Martina Tycová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vlákniny na kvalitu fermentovaných mléčných výrobků s obsahem probiotik
 (Katerina Vihanova)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rvsst8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv aromaticky aktivních látek na chutnost kysaných mléčných výrobků
 (Denisa Tvrdková)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zvheyg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická charakteristika kysaných mléčných výrobků během jejich skladování
 (Kateřina Macurová)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//d4sn5k// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
 (Radek OLIVER)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxnewc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)